| Portal Anasayfa | Forum Anasayfa | Forum Kuralları | Konularım | Mesajlarım |
|
|||||||
| Kayıt Ol | Forumları Okunmuş Kabul Et |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
Lady Duck![]() ![]() |
Anlık Durumunuzu Smiley ile İfade Edin..
O An İçinde Bulunduğunuz Durumu sadece Smile Kullanarak İfade Edin
![]() ![]() Asayım elinde ey dost, yoktur iradem. Nereye çalarsan çal, dem hep aynı dem. ..Hep en kötü yanından tuttum geleceğin.. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı... ..Söylenmiş olan her şey benim yükümdü.. ..peki; sana neden ağır geldi..? ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
WebSancak! ![]() |
.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
![]() Is it moonlight at noon?
Is it sunshine at midnight? From the skies above, Light is beaming. Nobody knows, nobody knows... |
|
|
|
|
|
#4 |
Lady Duck![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Asayım elinde ey dost, yoktur iradem. Nereye çalarsan çal, dem hep aynı dem. ..Hep en kötü yanından tuttum geleceğin.. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı... ..Söylenmiş olan her şey benim yükümdü.. ..peki; sana neden ağır geldi..? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Lady Duck![]() ![]() |
![]() ![]() Asayım elinde ey dost, yoktur iradem. Nereye çalarsan çal, dem hep aynı dem. ..Hep en kötü yanından tuttum geleceğin.. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı... ..Söylenmiş olan her şey benim yükümdü.. ..peki; sana neden ağır geldi..? ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
Lady Duck![]() ![]() |
Asayım elinde ey dost, yoktur iradem. Nereye çalarsan çal, dem hep aynı dem. ..Hep en kötü yanından tuttum geleceğin.. Söylenmiş olan her şey bir düşün ön adlarından oluşmaydı... ..Söylenmiş olan her şey benim yükümdü.. ..peki; sana neden ağır geldi..? ![]() |
|
|
|
![]() |